118,4727

Univerzitet Singidunum na Sajmu omladinskog turizma

Univerzitet Singidunum nastupa na Sajmu omladinskog turizma "Youth Fair" koji se u ponedeljak 3. i utorak 4. jula 2017. godine održava u Novom Sadu.

Sajam omladine - 007

Univerzitet Singidunum na Sajmu omladinskog turizma predstavlja svoj Centar u Novom Sadu, studijske programe koji se izvode u ovom centru, a posebno Fakultet za turistički i hotelijerski menadžment, stručnu praksu iz turizma, hotelijerstva i ekonomije hrane, kao i stručne ekskurzije.

Sajam omladine - 001 Sajam omladine - 002

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, zajedno sa ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem, prisustvovao je svečanom otvaranju Sajma omladinskog turizma "Youth Fair" koji već šestu godinu zaredom organizuju Centar za mir, kulturu i turizam, Exit tim, Fondacija Exit i Turistička organizacija Grada Novog Sada. Prisutnima su se tim povodom u Gradskoj kući obratili i direktor Exit Festivala DušanKovačević i direktor Turističke organizacije Grada Novog Sada Branislav Knežević.

Sajam omladine - 003 Sajam omladine - 004

Svečanom otvaranju su prisustvovali i prof. dr Zora Konjović, koordinator Centra Novi Sad i Predrag Obradović, marketing i PR menadžer Univerziteta Singidunum.

Sajam omladine - 006

Gospodin Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada i gospodin Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta posetili su štand Univerziteta Singidunum i razgovarali sa našim studentima.

Sajam omladine - 005

Univerzitet Singidunum © 2018