117,0490

Microsoft Dynamics AA

Microsoft Dynamic Academic Alliance
 
Univerzitet Singidunum je član Microsoft Dynamics Academic Alliance (MDAA) programa od 10.07.2008. godine. Program je registrovan za predmet Poslovni informacioni sistemi koji se izučava na III godini FIM-a kod prof. dr Angeline Njeguš. MDAA program nudi:

  • Donaciju Microsoft Dynamics softvera za laboratorije Univerziteta
  • Besplatnu tehničku podršku od strane eksperata Microsoft Dynamics rešenja
  • Besplatnu online obuku i pristup materijalima
  • Pristup repozitorijumu kurikuluma razvijenih od strane profesora Univerziteta članica kao i vodiče za instalaciju i implementaciju rešenja
  • Dragocene mogućnosti umrežavanja

Microsoft Dynamics NAV je integrisano poslovno rešenje namenjeno malim, srednjim i srednje velikim preduzećima. Ovaj poslovni softver poseduje sve funkcionalnosti neophodne za uspešno poslovanje celokupnog preduzeća, od vođenja finansija, preko upravljanja proizvodnjom i nadzora magacina, pa do marketinga i planiranja budućeg razvoja. 

Microsoft Dynamics CRM je potpuno integrisan sistem za upravljanje odnosima sa klijentima. Pruža mogućnost lakog kreiranja i održavanja podataka o klijentima od prvog kontakta, preko prodaje do postprodajnih aktivnosti. Microsoft Dynamics CRM je dizajniran da radi onako kako poslovi funkcionišu, lako se integriše sa alatima koje zaposleni već koriste.

Pomenuta Microsoft Dynamics poslovna rešenja primenjuju se u preko 100.000 kompanija koje posluju u 130 zemalja širom sveta, dok su u Srbiji sa velikim uspehom implementirana u preko 150 preduzeća. IT tržište u Srbiji povezano sa Microsoft Dynamics rešenjima raste na godišnjem nivou stopom od oko 50 procenata, zbog čega postoji velika potreba za novim kadrovima.
 
MDAA brošura

Dynamics Akademija na Univerzitetu Singidunum


Microsoft u Srbiji želi da investira u mlade i perspektivne kadrove i zato organizuje besplatnu Dynamics Akademiju. Ova specijalistička obuka obuhvata intenzivna osmočasovna predavanja i vežbe tokom tri nedelje, koje će pomoći polaznicima da savladaju sve funkcionalne celine Microsoft Dynamics NAV i Microsoft Dynamics CRM poslovnih rešenja. Po završetku Dynamics Akademije polaznici su obučeni i spremni za rad i dalje usavršavanje na poslovima implementacije Microsoft Dynamics poslovnih rešenja.

Dynamics Akademija se realizuje u saradnji sa Fakultetom za informatiku i menadžment Univerziteta Singidunum i započinje sa radom 1. decembra 2008. Predavači dolaze iz vodećih domaćih Dynamics partnera, koji poseduju veliko iskustvo u implementaciji Dynamics rešenja. 

Microsoft traga za 15 diplomaca ili apsolvenata – ekonomista, menadžera, informatičara, inženjera – ukratko, za svima koji imaju potencijal i želju da se bave prestižnim i dobro plaćenim poslom implementacije Microsoft Dynamics rešenja. Svi polaznici obuke po završetku Dynamics Akademije mogu besplatno da polažu ispit za dobijanje odgovarajućeg sertifikata, koji im može značajno pomoći pri dobijanju angažmana u vodećim partnerskim firmama u Srbiji. Čak 80 procenata polaznika prošlogodišnje NAV Akademije po završetku kursa zaposlilo u nekoj od kompanija koja se bavi implementacijom Microsoft Dynamics NAV rešenja.

Više informacija o Microsoft Dynamics poslovnim rešenjima možete pronaći na Web lokaciji www.microsoft.com/scg/dynamics.

Univerzitet Singidunum © 2024